Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   محمدجعفر محمدزاده  گفت: در گذشته رادیویی به نام صدای آشنا وجود داشت که وظیفه پوشش اخبار ایران را برای مخاطبان فارسی زبان خارج از کشور به عهده داشت و اکنون نیز ما این مخاطبان را داریم ولی دیگر چنین رادیویی وجود ندارد.
وی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی اخبار و گزارش های کشورمان برای فارسی زبانان خارج از کشور مانند تاجیکستان و افغانستان که گرایش های فرهنگی بسیاری نیز دارند، تاکید کرد: در گذشته این نیاز به قدری جدی بود که منجر به ایجاد یک شبکه برای فارسی زبانان غیر ایرانی شد و چون آن شبکه فعلا وجود ندارد احساس کردیم که جای آن در رادیو سراسری ایران است و مخاطبان مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدزاده افزود: در داخل کشور فارسی زبانان بسیاری داریم که ایرانی نیستند مانند همزبانان افغانستانی و چون مخاطبان انبوهی در کشور داریم و صدای ما به یاری ایرانصدا و امکانات دیجیتال و فضای مجازی به همه دنیا می‌رسد و از طرف دیگر امواج رادیو ایران 98 درصد از کشور و حتی خارج از ایران را نیز پوشش می دهد.
وی اضافه کرد: بر همین اساس امروز به مدد فضاهای جدید صدای ایران به خوبی در سطح جهان شنیده می‌شود و همین احساس نیاز باعث شد تا برنامه «با همزبان» را از اوایل سال آینده و حداکثر از خرداد ماه به روی آنتن ببریم.
مدیر رادیو ایران همچنین گفت: البته این برنامه به صورت هفتگی پخش خواهد شد که ممکن است افزایش پیدا کند اما اکنون در قدم اول این برنامه را به گونه ای طراحی می کنیم تا بتوانیم این ارتباط و تعامل را از رادیو ایران آغاز کنیم و طرح آن درحال کلیدخوردن است.
 حمید شاه آبادی روز شنبه (19 اسفند) در اولین نشست با اصحاب رسانه ضمن بیان برنامه های نوروزی در پاسخ  درباره تاثیرگذاری امواج رادیو در خارج از مرزهای کشور برای تبلیغ فرهنگ نوروز گفت: رادیو صدای آشنا سه سال پیش تعطیل شد و این رادیو توفیقات بسیاری در این زمینه کسب کرده بود و صدای ایران را برای ایرانیان خارج از کشور پخش می کرد.
وی افزود: تا کنون دو نشست برای احیای این رادیو برگزار کرده ایم و احیای این رادیو آرزوی ماست و ما برای ایرانیان خارج از کشور نیازمند چنین رادیویی هستیم.
معاون صدای رسانه ملی افزود: نکته قابل توجه این است که تولیدات این رادیو هزینه ای را نیز دربر ندارد. چون روزی 352 ساعت برنامه تولید می کنیم که مخاطب خارجی نیز دارد و در حال حاضر رادیوهای ما برای خارج از کشور نیز در دسترس است.
وی همچنین گفت: از کشورهایی مانند استرالیا درخواست هایی داشتیم که نشانگر توجه به برنامه های رادیو ست و سلایق ایرانیان خارج از کشور نیز از تولیدات برنامه های ما قابل استخراج است.
قرار است معاونت صدای رسانه ملی از 27 اسفند سال 96 تا 14 فروردین سال آینده بیش از 3 هزار و 451 برنامه نوروزی به مدت هزار و 760 ساعت پخش کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۹۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، خطوط تولید تراکتورهای ایرانی در خارج از کشور به ۴ خط افزایش می‌یابد. تراکتورهای تولیدی ایران در رده ۱۵ کشورهای دارنده این صنعت است.

مصطفی وحیدزاده، مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: تراکتورسازی ایران دارای ۲ خط تولید در ونزوئلا و تاجیکستان است که به زودی در دو کشور جدید دیگر نیز خط تولید تراکتور به عنوان برند ملی جمهوری اسلامی راه اندازی می‌شود.

وی ارائه اطلاعات دقیق در این زمینه را به دلیل شرایط تحریمی موکول به آینده کرد و افزود: در این خطوط جدید ۲۲ مدل تولیدی سایت تبریز، تولید و هم به نیاز بازارهای داخلی خود کشورهایی که خطوط راه اندازی می‌شود پاسخگو خواهد بود و هم به کشورهای همجوار آنها صادر خواهد شد.

وحیدزاده تاکید کرد: قیمت رقابتی و بهره‌وری که با استفاده از توانمندیهای بالقوه گروه تراکتورسازی به دلیل وجود اکثر صنایع از جمله ریخته‌گری، موتورسازی، قطعه سازی و … تراکتورهای ایرانی را برای حضور در بازارهای جهانی مزیت دار کرده است.

کد خبر 6100185

دیگر خبرها

  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • برنامه «هشت صبح» از رادیو اقتصاد
  • صدای مرحوم مسعود اسکویی را بشنوید
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد
  • نقدهای مسعود اسکویی خیلی محترمانه بود/ رادیو ورزش گوش می‌کنم
  • عمو مسعود باشکوه بدرقه شد
  • از پذیرش اتباع جدید معذوریم؛ از ایران خارج شوند