Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، مستند "میراث آلبرتا ۳"، شنبه۲۴ آذر ماه با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در دانشکده علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی پخش و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

مستند "میراث آلبرتا ۳" در ادامه ی مستند های میراث آلبرتا ۱ و۲، روایت مستندی درباره‌ی مهاجرت نخبگان است که هر سال پس از اتمام دوره‌ی کارشناسی، تعداد زیادی از دانشجویان نخبه‌ی ایرانی، به آمریکا و اروپا سفر کرده و تحصیل خود را در دانشگاه‌های برتر آن‌جا ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب این نخبگان تصمیم بر آن دارند که پس از پایان تحصیلات روزی به ایران بازگردند، اما عده‌ی کمی هستند که چنین تصمیمی را عملی می‌کنند. معنای این عدم بازگشت، افزوده شدن چند دانشجوی دیگر به جمع نخبگانی‌ است که قبلا مهاجرت کرده‌اند. در این مستند، با سبک زندگی این افراد و آینده ای که در انتظار آن ها است روبرو می شویم.

پس از پخش این مستند جلسه پرسش و پاسخ با حضور جمعی از اساتید این دانشکده برگزار شد.

آقایان، دکتر هاشمیان متخصص داروسازی بالینی، دکتر سبحانیان متخصص شیمی دارویی و دکتر رجبی متخصص داروسازی بالینی، به پرسش های دانشجویان درباره معایب و محسنات مهاجرت و ادامه تحصیل خارج از کشور پاسخ دادند. همچنین آقای دکتر اصغریان متخصص فارماسیوتیکس نیز مهمان افتخاری این برنامه بودند.

گزیده ای از صحبت های این استادان را در ادامه خواهید خواند.

دکتر رجبی ضمن ابراز رضایت از بازگشت دوباره به ایران پس از تحصیل خود، در پاسخ به سوال دانشجویی درباره ادامه تحصیل در خارج از کشور، گفت: نمی توان مطلق گفت که ماندن یا رفتن خوب است و علاوه بر عوامل دیگر، بستگی به خود فرد نیز دارد که آیا می خواهد منشا خیر برای خلقت و این دنیا باشد یا عامل شر؟ این یک بحث کلی است و فقط صرف رفتن موضوعیت نخواهد داشت. این جا چندین سوال که، به کجا می خواهید بروید؟ برای چه کاری می روید؟ با چه هدفی می روید؟ و ... مطرح می شود. باید درباره زوایای مختلف موضوع مهاجرت و ادامه تحصیل اندیشید. امکان پیشرفت در خارج از کشور به موارد مختلفی بستگی دارد و نمی توان حکم کلی و عمومی داد.

دکتر هاشمیان اشاره کرد: کشور ما دچار آفت خود کم بینی شده است و جوانان فکر می کنند ما هیچ امکاناتی نداریم. واقعیت امر این است که در هر زمینه ای، افراد موفق داریم کما اینکه افراد ناموفق هم وجود دارد. در زمینه داروسازی بالینی ما در نقطه نسبتا خوبی هستیم. البته ما نمی خواهیم به شما القا کنیم که غرب بد است و مهاجرت تحصیلی موفق نخواهد بود، ولی آن را با چشم باز انتخاب کنید. دانشگاهی را انتخاب کنید که ارزش و سختی مهاجرت را داشته باشد.

دکتر سبحانیان ضمن اشاره به سختی های مهاجرت به غرب، گفت: مهاجرت و ادامه تحصیل می تواند جنبه های مثبت و منفی داشته باشد و بستگی به استعداد و حتی احساسات درونی انسان ها دارد. ایران نیز دارای ظرفیت های بسیار زیادی است، فقط باید خوب انتخاب کنید. داروسازی از رشته های نسبتا خوبی در ایران است. بسته به توانایی ها و شرایط میتوان بهترین تصمیم را گرفت.

در پایان، دکتر اصغریان نیز مهاجرت و تحصیل خارج از کشور را یک فرصت دانست و عنوان کرد، البته باید جنبه های مختلف آن را مورد ارزیابی قرار داد و مهم دانست. مسائل عاطفی و حس غربت و دلتنگی از عوامل مهمی است که همه این ها را برای انتخاب این مهم، باید در نظر گرفت. حتما نباید در وطن باشیم تا به وطن خدمت کرده باشیم. میتوان با نام نیک یک دانشمند ایرانی در خارج از کشور هم به وطن خدمت کرد که میتوان مثال بارز آن را پروفسور سمیعی عنوان کرد.

منبع: عتبات

انتهای پیام/

108 / 167 مستند آلبرتا ۳ دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مستند آلبرتا ۳ دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
در این جلسه دکتر داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی به تشریح شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال 1403 دانشگاه آزاد اسلامی ویژه کارکنان و اعضای هیأت علمی داخل کشور و واحدهای برون مرکزی پرداخت که پس از بحث و تبادل نظر اعضا به تصویب رسید.
همچنین دستورالعمل بازنشستگی کارکنان و اعضای هیأت علمی و نظام نامه تحول اداری و رتبه بندی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی اعضا کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی قرار گرفت و در نهایت به تصویب رسید.
در این جلسه دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مهدی نویدادهم دبیرکل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عنایت اله ملکی تبار رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر حسین جوادی خزانه دار دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا حضور داشتند.
انتهای پیام/

کد خبر: 1229573 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم